När ni behöver expertis och erfarenhet

Vi vet genom vår expertis inom smörjmedel, lim, tätningsmedel och prototypmaterial ner i minsta beståndsdel vad som passar just er. Och vet vi det inte, så tar vi reda på det. Vi kan avhjälpa fel, förhindra produktionsstopp, effektivisera era processer och öka er lönsamhet. Våra kunskaper inom alla typer av produkter som kan vara relevanta för er produktion gör oss till en perfekt samarbetspartner. Både i er produktutveckling, men också genom support, rådgivning i bland annat miljöfrågor och i er faktiska affärsutveckling.

Världens främsta produkter
Vi erbjuder produkter och utvecklar helhetslösningar. Från smörjmedel till bilindustrin och värmeledande silikontätning för elektronik, till avancerade limprodukter för marina applikationer. Utvecklade i samarbete med världens främsta producenter.

Läs mer om våra produktområden här >


Tjänster för allt från produktutveckling till kvalitetssäkring
Våra helhetslösningar hjälper våra kunder att utveckla sina produkter och optimera sin produktion. Vi tar fram analyser när det behövs, förädlar produkter med coating och fungerar även som en utbildare, för att hjälpa våra kunder att på bästa sätt använda produkterna i sin tillverkning. Vi erbjuder dessutom private label-produkter till många av våra kunder.

Läs mer om våra tjänster här >