Vill du vara med och konstruera framtidens bussar, bilar och lastbilar?

Om du vill arbeta i ett litet expansivt företag med stor personlig frihet, mycket god teamkänsla, korta beslutsvägar och en god portion humor skall du fortsätta att läsa här.
Gleitmo Technik AB grundades 1976. Vi arbetar med smörjmedel, släppmedel, lim, tätningsmedel och prototypmaterial. gleitmo TECHNIK är en ledande leverantör till bl.a. AB Volvo och Volvo Cars. Vi har idag 13 anställda och kontor/lager är beläget i Kungsbacka.
Vi behöver förstärka styrkan med en försäljningsingenjör för att kunna möta marknadens behov av våra produkter och vårt kunnande. Du kommer att ingå i ett säljteam på fem personer men du kommer självständigt driva dina egna säljprocesser, både gällande nykundsförsäljning samt bearbetning av befintliga kunder.

omosskontakt2
Vi söker dig som är högskole-/civilingenjör med inriktning kemi/maskinteknik eller har annan likvärdig teknisk/akademisk utbildning alternativt teknisk gymnasieutbildning med för arbetet passande yrkeslivserfarenhet. Vi tror att du äger ett stort mått av självständighet, har ett starkt driv, ett stort ansvarskännande och njuter av att vara spindeln i nätet i de projekt du ansvarar för.
Vi betalar en bra grundlön som kan påverkas ansenligt beroende på prestation. I tjänsten ingår 30-35 hotellnätter/år.
Kontaktperson: Jonas Lindhe 0300 33335 alt. 0707-388626 För mer info se: www.gleitmo.se Skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande.

 

Vi omvandlar tekniska utmaningar till optimala lösningar.

Gleitmo säljer produkter och utvecklar helhetslösningar inom specialkemikalier till kunder inom automotive, spår, plast & komposit, livsmedelsindustrin samt verkstadsindustri i Sverige och Norge. Med lyhördhet, kunskap och engagemang tar vi fram kemtekniska produkter och helhetslösningar så att våra kunder ständigt kan utveckla sina produkter och sin produktion. Vi strävar åt att bli en expert och entreprenör i ett – driven, omtänksam, personlig och omhändertagande.